Unlimited WordPress themes, graphics, videos & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
  1. Design & Illustration
  2. Adobe Illustrator
Design

Illustrator në 60 Sekonda: Si të krijoni një Ikon Emoji

by
Difficulty:BeginnerLength:ShortLanguages:

Albanian (Shqip) translation by Bekim Axhami (you can also view the original English article)

Final product image
What You'll Be Creating

Mirë se erdhët në serialin tonë Illustrator në 60 Sekonda, në të cilën ju mund të mësoni një aftësi, veçori ose teknikë të Illustrator-it në vetëm një minutë!

Illustrator në 60 Sekonda: Si të krijoni një Ikon Emoji

Në videon e sotme, ne do të mësojmë shpejt si të krijojmë një ikonë emoji të bukur, të vogël, duke përdorur asgjë më shumë se disa forma themelore që ne do ti përshtatemi këtu dhe atje.

Pra, duke supozuar që ju tashmë e keni Illustrator-in të hapur në sfond, lëshojeni dhe le të fillojmë!

Gjithashtu, mos harroni që ju gjithnjë mund ta zgjeroni koleksionin tuaj duke shkuar te Envato Elements, ku do të gjeni një përzgjedhje të madhe të emojis.

Si të krijoni në ikonë Emoji

Filloni me vendosjen e një uebit dokumenti të ri, që ne do të përshtasim duke vendosur vlerat e saj të Gjerësisë dhe Lartësisë96 px.

setting up a new document

Krijo formën kryesore për trupin duke përdorur një rreth 88 x 88 px (#FFDA64), që ne do ta ngjyrosim duke përdorur të verdhë dhe pastaj e vendosim në qendër të lidhur me Artbordin më të madh.

creating the emojis main body

Futni gojën duke përdorur një rreth më të vogël 64x64 px (#8E735C), që do ta ngjyrosim duke e përdorë ngjyrën kafe, dhe pastaj përshtatne duke e selektuar pikën kapëse të sipërme duke e përdorur Direct Selection Tool (A) dhe pastaj duke e fshirë menjëher duke e shtypur Delete.

adding the main shape for the mouth

Krijo dhëmbët duke përdorur një drejtkëndësh 56 x 8 px me ngjyrë të bardhë  (#FFFFFF) duke vazhduar me gjuhën me përdorimin e një elipse 40 x 20 px që do ta ngjyrosim me ngjyrë portokalle (#F9914B). Gruponi dhe maskoni të dyja duke përdorur në rreth më të vogël 56 x 56 px.

adding details to the mouth

Përfundoje ikonën duke shtuar sytë me përdorimin e 2 rretheve 12 x 12 px me një Stroke 4 px (#8E735C), që do të i pozicionojm 20 px larg njëra tjetrës. Pastaj largoni pikat e tyre kapëse.

Poziciono format përfundimtare në një distancë prej 14 px nga skaji i sipërm i gojës, duke pasur kujdes që ta vendosim Cap-in e tyre në Round.

finishing off the emoji

Mësoni më shumë nga tutorialet tona!

Doni që ti ritni aftësit tuaja për të krijuar ikona? Filloni tani duke shikuar këto tutoriale të detajuara që do tju ndihmojnë që të i sjellni aftësit tuaja në një nivel më të lartë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.