1. Design & Illustration
  2. News

Underviser millioner på verdensplan: 3.000 Tuts+ oversættelser offentliggjort!

by
Read Time:2 minsLanguages:

Russian (Pусский) translation by Anastasia (you can also view the original English article)

Omkring to og et halvt år siden vi begyndte at oversætte vores tutorials – i alle tænkelige sprog – med formålet, at undervise alle, ikke bare dem der kan flydende engelsk. I dag har vi udgivet over 3.000 oversættelser og denne milepæl er helt fantastisk, hjertelig tak til alle Tuts+ tilhængere! Dette indlæg vil tage et kig på oversættelsesprojektet, hvad det har opnået, og hvor det er ledet.

Top sprog

Lad os hoppe direkte ind og tjek nogle numre!

Vi har offentliggjort oversættelser i 42 forskellige sprog, fra indlysende sprog som franske og russiske, til mindre velkendte sprog som Telugu og Tamil, (som forresten, kan prale af nogle fantastiske typografi):

Tamil typeTamil typeTamil type
Tamil

Vi har produceret over 100 oversættelser i hvert af følgende sprog:

Spansk 657
Portugisisk 521
Russisk 330
Fransk 219
Indonesisk 215
Italiensk 192
Kroatisk 141
Polsk 126
Kinesisk (forenklet) 117
Vietnamesisk 115

Top oversættere

En massiv gruppe medlemmer på 664 har offentliggjort oversættelser på Tuts + (tak til jer!)

To personer har været spring-kapløb hinanden i toppen af tabellen siden projektet begyndte; Erick Patrick (i øjeblikket med 219 portugisiske oversættelser) og Javier Salesia (i øjeblikket med 214 spanske oversættelser). Utrolig indsats!

Top artikler

Så hvilke oversættelser har genklang hos vores globale publikum? I de sidste par måneder, har disse været de mest besøgte:

Bemærk: du kan se flag nedenfor; flag er ikke den bedste måde at vise sprog, de mere præcist repræsenterer nationer, men jeg kunne ikke modstå, at bruge nogle emojis.

One subscription.
Unlimited Downloads.
Get unlimited downloads